Snel geld lenen zonder BKR

Wilt u snel geld lenen zonder BKR, bijvoorbeeld omdat u al een andere lening heeft lopen en u de komende weken een grote uitgave verwacht? U kunt tot maximaal €750 extra lenen, met behulp van een minilening. U zorgt er op die manier voor dat u wat extra achter de hand heeft, bijvoorbeeld om de televisie of de koelkast te vernieuwen, als die plotseling kapot zijn gegaan. Het snel geld lenen zonder BKR is echter uw eigen verantwoordelijkheid, dus denk hier altijd goed over na.

Minilening afsluiten

U kunt snel geld lenen zonder BKR door een minilening af te sluiten, aangezien het voldoende is om aan te geven wie u bent en wat u verdient. Met name dit laatste is van belang. U zal het inkomen moeten gebruiken om de lening weer af te lossen, na een looptijd van 21 dagen. Dit betekent dat u 3 weken de tijd heeft om tot het bedrag te komen, iets dat zonder een goed inkomen waarschijnlijk niet mee zal vallen. U kunt snel geld lenen zonder BKR indien uw werkgever uw inkomen netjes over zal maken, zodat u dat in kunt zetten.

Geen BKR toetsing

U kunt snel geld lenen zonder BKR, aangezien de verstrekker van de minilening geen controle bij het BKR uit zal voeren. In plaats daarvan zal men goed naar uw inkomsten kijken en proberen na te gaan of u de mogelijkheid heeft om de rente en de aflossing te voldoen. Is dit het geval? Dan kunt u het geld dat u wilt lenen al binnen een uur op uw rekening hebben staan. Heeft u eerdere een minilening gehad en deze netjes afgelost? Dan kunt u snel geld lenen zonder BKR door opnieuw een online aanvraag te doen, of zelfs een SMS te versturen.

Eigen verantwoordelijkheid

Houd er rekening mee dat het snel geld lenen zonder BKR uw eigen verantwoordelijkheid is. Het BKR houdt in de gaten dat u niet teveel leent, zodat u niet te diep in de schulden komt. Zorg er zelf voor dat u het geleende bedrag na een paar weken af kunt lossen. Op die manier heeft u tijdelijk wat meer te besteden om een bepaalde aankoop te doen, maar kunt u niet in de problemen.

Wilt u snel geld lenen zonder BKR, bijvoorbeeld omdat de televisie of de wasmachine kapot is? In dat geval kunt u wachten totdat u uw salaris gestort krijgt, maar u kunt ook een minilening gebruiken om de periode tot het eind van de maand te overbruggen. Vooral in het geval van deze noodzakelijke apparaten scheelt dat een hoop problemen. U betaalt rente en eventuele aanvullende kosten om het geld lenen zonder BKR mogelijk te maken, maar u zorgt er aan de andere kant voor dat u er geen regulier krediet voor hoeft af te sluiten.

Online aanvragen

Bovendien kunt u behoorlijk snel geld lenen zonder BKR, aangezien u de lening gewoon online aan kunt vragen. Dat betekent dat het voldoende is om online aan te geven wat u graag wilt lenen. Geef onder andere door wat u verdient en u of dat doet op basis van een vast contract. Het voordeel van het geld lenen zonder BKR is dat u maar relatief weinig gegevens hoeft door te geven. U krijgt in ruil daarvoor een paar honderd euro op uw rekening gestort, die u kunt gebruiken op de manier die u wenst.

Geen BKR controle

Uiteraard kunt u daarnaast snel geld lenen zonder BKR, omdat er geen controle bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel plaats zal vinden. Op het moment dat u een regulier krediet aanvraagt zal de geldverstrekker contact opnemen met het BKR, onder andere om na te gaan of u nog andere kredieten heeft lopen. Aangezien deze controle niet hoeft plaats te vinden is het mogelijk om de aanvraag sneller af te handelen. Dit zorgt ervoor dat het snel geld lenen zonder BKR vaak al binnen een dag of zelfs binnen een paar uur mogelijk is.

Terugbetalen na paar weken

Houd er bovendien rekening mee dat u de geldlening weer snel terug dient te betalen. Het snel geld lenen zonder BKR kan heel soepel verlopen, mits u het geleende bedrag na bijvoorbeeld 2 – 3 weken kunt terugbetalen. Houd daarom voor het afsluiten van het krediet alvast rekening met het moment waarop u dit terug dient te betalen en u ervoor dient te zorgen dat het geld weer op de rekening van de verstrekker staat. Betaalt u de geldlening zonder BKR netjes op tijd terug? Dan verdwijnt het krediet nergens in de boeken en heeft u slechts tijdelijk wat extra geld tot uw beschikking gehad.