Lenen zonder BKR toetsing

Wilt u lenen zonder BKR toetsing? Als u geld wilt gaan lenen kan het nodig zijn om geld te lenen zonder BKR toetsing. U heeft al een aantal maal te horen gekregen dat geld lenen niet mogelijk is in verband met uw codering bijvoorbeeld. Dan kan lenen zonder BKR toetsing een uitkomst zijn. Maar, is dat nog wel mogelijk? En waar kunt u dan terecht als u geld wilt lenen zonder BKR toetsing?

Is lenen zonder BKR toetsing mogelijk?

Hier is het antwoord eenvoudig op. Er zijn nog altijd mogelijkheden voor het geld lenen zonder BKR toetsing. De twee mogelijkheden voor het lenen zonder BKR toetsing zijn:
– Geld lenen via een minilening.
– Geld lenen van vrienden of kennissen.
Dit zijn de enige mogelijkheden als het gaat om een lening, zonder het raadplegen van het BKR. Bij de aanbieders van het reguliere doorlopend krediet of de persoonlijke leningen zal er altijd een toetsing plaatsvinden. De laatst genoemde leningen zullen ook altijd BKR geregistreerd worden.

Er zijn nog andere organisaties die zich aanbieden op het internet voor het lenen zonder BKR toetsing, bij deze organisaties moet u vooraf een bedrag betalen. Dit zijn oplichterspraktijken. Wij raden het ten zeerste af om bij deze organisaties een lening aan te vragen

Voordelen van het lenen zonder BKR toetsing
Zoals aangegeven is het aanbod beperkt. Toch zijn er wel een aantal belangrijke voordelen te benoemen bij het geld lenen via een minilening of van vrienden.
Buiten het voordeel dat er geen BKR toetsing plaats vind, is er ook nog het voordeel van de snelheid. Als u een regulier doorlopend krediet aan zou vragen, moeten er contracten opgemaakt worden, documenten ondertekent en door u aangeleverd. Dit is bij het lenen van vrienden niet nodig. Natuurlijk is het zaak om goede afspraken te maken over het terugbetalen, maar u kunt het geld wel snel op uw rekening overgemaakt krijgen. Daar zijn vrienden tenslotte voor!
Naast de snelheid is er nog het voordeel dat de optie van het geld lenen van vrienden vaak voordeliger is. Zij zullen u over het algemeen geen rente in rekening brengen. Dat is dus niet alleen snel geld lenen, maar ook nog eens goedkoop geld lenen.