BKR opvragen

Krijgt u geen lening omdat geld lenen met BKR voor u niet mogelijk is? Maar bent u zich van geen kwaad bewust? Weet u niets van een BKR registratie? Dan kan uw BKR opvragen een oplossing zijn. U krijgt dan direct inzage in uw persoonlijke gegevens. Een BKR opvragen kan u veel informatie opleveren.

Hoe werkt uw BKR opvragen?
Uw BKR opvragen is eenvoudig online mogelijk. U kunt hierbij kiezen voor twee verschillende manieren om uw BKR in te zien.
U kunt uw gegevens per post thuis ontvangen, u ontvangt dan op papier een uitdraag van uw gegevens. Daarnaast is het nog mogelijk om online uw gegevens in te zien.
Bij het online BKR opvragen heeft u overigens niet direct inzage in uw BKR, de inloggegevens worden namelijk per post aan uw toegezonden.

Wat kunt u inzien als u uw BKR opvraagt?
Als u uw BKR heeft opgevraagd kunt u verschillende gegevens inzien. Niet alleen kunt u inzien wie u heeft aangemeld op het BKR, onder welk contractnummer. Maar ook wanneer u bent aangemeld. En het meest belangrijk. Of er een negatieve BKR registratie geplaatst is.
Als u voor de BKR opvragen Premium versie kiest krijgt u zelfs automatisch meldingen per email wanneer er iets in uw gegevens wijzigt.

Wat kunt u met de opgevraagde gegevens?
Na het BKR opvragen heeft u in ieder geval inzicht in wie u heeft aangemeld en wanneer. En u kunt zien of u echt een negatieve BKR registratie heeft. Als u meent dat de BKR registratie onterecht is kunt u in overleg gaan met de bank die u heeft aangemeld. Alleen zij kunnen namelijk een BKR registratie ongedaan maken. Een BKR registratie is onterecht als u kunt aantonen dat u geen betalingsachterstand heeft gehad van twee maanden of langer van een maandtermijn. Kunt u dit? Dan is de kans groot dat de bank de negatieve registratie zal gaan verwijderen.
Op die manier kan een BKR opvragen u behoorlijk wat opleveren. Geld lenen is makkelijker zonder een BKR registratie en daarnaast ook nog eens veel goedkoper. Een BKR opvragen is de investering dan meer dan waard.