Online BKR opvragen

Online BKR opvragen is mogelijk. De instantie BKR biedt nu de mogelijkheid om voor het bedrag van €4,95 online uw bkr registratie op te vragen. Echter, met dit bedrag bent u er nog niet helemaal. Als u kiest voor de optie thuisbezorgen of af te halen bij de door u gekozen postkantoor betaald u extra kosten.

Thuisbezorgen
Het is mogelijk om uw bkr registratie thuis te laten bezorgen. Ook hieraan zijn extra kosten verbonden. Let op, zorg ervoor dat u zich kunt identificeren want dit is verplicht. De extra kosten voor het thuis laten bezorgen van uw bkr registratie bedraagt €10,90. De totale kosten zijn dan €15,85.

Afhalen bij een door u te kiezen postkantoor
Het is mogelijk om uw bkr registratie te laten bezorgen bij uw postkantoor. Hieraan zijn wel extra kosten verbonden. Gelukkig biedt het BKR de betaaloptie iDEAL waardoor de financiële afhandeling inzake uw dossier snel behandeld kan worden. Nadat u online hebt betaald zal het nog enkele werkdagen duren alvorens u de papieren kunt ophalen bij het postkantoor. Hiervan krijgt u per mail een bevestiging. Vergeet niet uw identiteitskaart of paspoort mee te brengen. Als u kiest voor deze optie dan dient u rekenschap te houden met extra kosten. De extra kosten voor uw bkr registratie op te halen bij het postkantoor bedraagt €7,90. De totale kosten zijn dus €12,85.

Afhalen bij het BKR
Het is ook mogelijk om uw bkr registratie op te halen bij het BKR in Tiel. Vraag uw gegevens online op en kies voor de optie “afhalen bij het BKR”. U betaalt dan het totaalbedrag van €4,95. Uiteraard dient u ook hier een paspoort of identiteitskaart mee te brengen. Het BKR is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Online bkr opvragen is dus mogelijk maar dient u rekenschap te houden met extra kosten mits u deze zelf ophaalt.