Geld lenen zonder bank

Wilt u geld lenen zonder bank en heeft u het geld zo snel mogelijk nodig? Indien het gaat om maximaal een paar honderd euro kunt u daarvoor gebruik maken van een flitslening. U zorgt er daarmee voor dat u het geld direct naar uw rekening kunt laten overmaken, zonder dat u daarvoor een officieel krediet hoeft aan te vragen.

Paar honderd euro lenen

Wilt u bijvoorbeeld geld lenen zonder bank en gaat het u om €200, zodat u de boodschappen de komende weken af kunt rekenen? Met name wanneer een van de huishoudelijke apparaten het begeeft of er onverwacht een rekening op de mat ploft bestaat de kans dat u even wat extra geld nodig heeft. U kunt in dat geval geld lenen zonder bank, om te voorkomen dat er een officieel krediet voor af dient te sluiten. Heeft u al andere kredieten lopen of zelfs een achterstand? U kunt dan geld lenen zonder bank, maar denk zelf alvast goed na over hoe u het geld wilt gaan aflossen.

Denk na over aflossing

Denk goed na over de aflossing bij het geld lenen zonder bank, aangezien er geen bescherming vanuit het BKR of de bank bestaat. In plaats daarvan bent u volledig zelf verantwoordelijk voor de lening en dient u ervoor te zorgen dat er op het moment van aflossen voldoende beschikbaar is. Krijgt u binnen een paar weken uw salaris gestort? U kunt dan geld lenen zonder bank, mits u het salaris gebruikt om het geleende geld op tijd weer terug te betalen en schuldenvrij verder te gaan. Ook is het mogelijk om een lening af te kopen.

Staat u op de zwarte lijst?

Hebt u in het verleden als eens geld geleend bij de bank en deze nooit (volledig) afbetaald? Dan kan het zo zijn dat u op de zwarte lijst staat. Alle Nederlandse banken hebben inzage in het zogenoemde zwarte lijst. Op basis hiervan wordt beoordeelt of u in aanmerking komt voor een geldlening. Geld lenen bij de bank terwijl u op de zwarte lijst staat is bijna niet mogelijk. De zwarte lijst is niet hetzelfde als de gegevens die bekend zijn bij het bureau krediet registratie (BKR). Vraag uw bank om inzage als u meer wilt weten wat allemaal geregistreerd staat op uw naam.

Snel geld lenen zonder bank

U kunt heel snel geld lenen zonder bank, aangezien het geld al binnen een paar uur op uw rekening kan staan. Zorg dat u gegevens met betrekking tot uw inkomen en persoonlijke situatie bij de hand heeft, om de kredietverstrekker daar goed van op de hoogte te brengen. U zorgt er daarmee voor dat u alles zo spoedig mogelijk kunt laten verlopen, zonder dat u vertraging oploopt. Het geld lenen zonder bank kan dan al binnen een paar uur geregeld zijn, zodat u het geld tot uw beschikking heeft waar u naar op zoek was.