Minilening zonder BKR

Waarom een minilening zonder BKR
Minilening kan handig zijn als u snel (vaak binnen 2 werkdagen) geld nodig bent. Het is zelfs mogelijk dat het geldbedrag van u leent binnen enkele uren op uw bankrekening ontvangt. Minilening zonder bkr toetsing is handig als u een of meerdere bkr noteringen hebt en daardoor moeilijk kunt lenen op de ‘normale’ manier. Vaak zijn minileningen bedragen variërend van 50,00 euro tot zo’n 6000,00 euro. Daar komt bij dat bedragen tot 6000,00 euro niet onderhavig is aan de bkr toets waardoor er dus geen bkr check hoeft plaats te vinden. AFM blijft de ontwikkelingen in de financiële markt in de gaten te houden. Zo was bijvoorbeeld een minilening / flitskrediet aflossen binnen 3 maand ook niet onderhavig aan de lidmaatschap bij de AFM. Zoekt u een bedrijf waarbij u een minilening kunt afsluiten zonder BKR registratie? Ga naar de pagina Cashper.

Minilening

De minilening is de laatste jaren in trek bij mensen die snel geld nodig hebben. Zo’n minilening is vaak een bedrag tot maximaal 1000,00. Het maximale bedrag is niet onderhavig een een bkr controle en daardoor kunnen geldverstrekkers tot dit bedrag makkelijk uitlenen. De minilening zonder bkr brengt voordeel wanneer u negatief staat geregistreerd. Echter kan niet iedereen zomaar een minilening aanvragen. Veel aanbieders van minileningen stellen eisen zoals;

  • Jonger als 21 jaar
  • Uitzendkrachten (uw werk via een uitzendbureau) mits u een vast contract hebt wat u kunt aantonen.
  • Studenten
  • Ondernemers met een inkomen wat lager is dan plus minus rond de EUR 1000,00

Vaak blijft de korte minilening ook van korte duur en dient u deze weer snel af te lossen. De regelgeving staat enigzins vrij van deze leningen omdat je geen rente over de minilening betaald. Dit wordt geschaard onder doe noemer servicekosten. Deze servicekosten zijn laag en hierdoor is een directe minilening zonder bkr best gunstig wanneer u snel geld nodig bent. Let wel goed op dat je de lening binnen het afgesproken termijn weer terugbetaald. Doet u dit niet dat lopen de kosten snel op en daardoor kan een minilening toch een verkeerde wending krijgen. De termijnen voor om de minilening terug te betalen wordt vaak in weken uitgedrukt. Als u een geldbedrag leent kan het voorkomen dat u het bedrag binnen 7 dagen volledig moet zijn afgelost.

Wetgeving en regels voor minilening

De regelgeving in de financiële wereld wordt steeds strenger en komt er meer regelgeving. Dit is voornamelijk bedoelt voor onwetende burgers die niets of nauwelijks iets snappen van voorwaarden. De consument moet beschermt worden. De minilening zonder bkr heeft nog wel het voordeel dat deze niet altijd onderhavig is van alle regels die bestaan over het geld uitlenen. Doordat de eisen steeds strenger worden en er steeds meer regelgeving hierover komt worden aanbieders schaarser. De huidige aanbieders moeten voldoen aan de constant veranderde regelgeving waardoor u als consument beter wordt beschermt.

Check altijd het AFM-nummer op de website. Financiële aanbieders die onder andere ook op het internet actief zijn, zijn verplicht zich de houden aan de Nederlandse wet en eisen die de AFM stelt. De vermelding van het AFM-nummer wordt vaak onderaan de website weergegeven en is de geldverstrekker ook verplicht deze te vermelden op de website.

Geld lenen zonder BKR met minilening

Wilt u geld lenen zonder BKR? Dan is het een goed idee om een minilening aan te vragen, aangezien men dan geen BKR toetsing uit zal voeren. Dat betekent dat u ook geld kunt lenen op het moment dat u een betalingsachterstand heeft (gehad), of wanneer u al andere leningen heeft lopen. Uiteraard bent u zelf verantwoordelijk voor het geld lenen zonder BKR, dus probeer daar altijd op een verstandige manier mee om te gaan, zodat u niet in de financiële problemen komt.
minilening

Voorwaarden voor minilening

U kunt geld lenen zonder BKR, maar dat neemt aan de andere kant niet weg dat er sprake is van een aantal voorwaarden. Zorg er bijvoorbeeld voor dat u een vast inkomen heeft, bijvoorbeeld op basis van een contract voor onbepaalde tijd bij uw werkgever. Bent u zelfstandige of wellicht zelfs nog student? Dan is het helaas niet zomaar mogelijk om een minilening af te sluiten. Houd er rekening mee dat u een inkomen nodig heeft, om de lening terug te kunnen betalen. U kunt dan geld lenen zonder BKR, aangezien het risico beperkt blijft.

Snel geld lenen zonder BKR

Uiteraard kunt u heel snel geld lenen zonder BKR, aangezien men geen controle hoeft uit te voeren en het geld dus over kan maken op het moment dat duidelijk is dat u een vast inkomen heeft. Heeft u eerder al een minilening afgesloten en heeft u deze weer netjes afbetaald? Dan is de kans groot dat men u de lening zelfs binnen 10 – 20 minuten zal verstrekken. Indien het gaat om uw eerste minilening zal het wat langer duren, maar meer dan 1 – 2 dagen zal het geld lenen zonder BKR in ieder geval niet in beslag nemen.

Maximaal paar honderd euro

Houd er rekening mee dat het geld lenen zonder BKR vooral bedoeld is om een relatief klein bedrag te lenen, bijvoorbeeld om een nieuwe televisie aan te schaffen of wellicht de boodschappen te betalen. Reken op een bedrag tot net iets minder dan €1.000, aangezien het daardoor niet nodig is om een BKR check uit te voeren. U kunt een paar tientjes tot een paar honderd euro lenen, zodat u de lening ook weer netjes af kunt lossen. U houdt het geld lenen zonder BKR op die manier uitstekend veilig, zodat u daardoor niet in de problemen komt.

Aflossen na paar weken

Gaat u geld lenen zonder BKR? Dan kiest u over het algemeen voor een looptijd van maximaal een paar weken, waarmee u ervoor zorgt dat u er ook snel weer vanaf bent. De meeste mensen kiezen ervoor hun salaris dat ze gestort krijgen te gebruiken om de lening weer af te lossen. Dat is een eenvoudige manier om er snel vanaf te komen, zodat u er vervolgens geen last meer van heeft. Het geld lenen zonder BKR zorgt er uiteraard ook voor dat er na het aflossen niets meer van terug te zien valt, ook niet wanneer u een nieuwe lening af wenst te sluiten.