BKR registratie opvragen

BKR registratie opvragen
Wilt u zelf uw bkr registratie opvragen kan dat middels een formulier in te vullen voor inzage in uw bkr registratie(s). U kunt dus zelf gemakkelijk uw BKR codering opvragen. Het bureau krediet registratie is verplicht mee te werken. Hiermee heeft u dus recht van inzage in mogelijke – negatieve – registraties in het bkr register. Vrijwel alle Nederlandse banken verlenen ook de ‘service’ voor inzage in uw bkr registraties. Uw bkr registratie opvragen bij uw bank is dus ook mogelijk. Wilt u zeker zijn dat u inzage krijgt in uw bkr registraties op uw naam vermeld dit expliciet. U zou kunnen denken aan de zin: “Graag zou ik volledige inzake willen in mijn bkr registratie meldingen”.

Het BKR is gevestigd in Tiel. De adresgegevens zijn:
BKR
afdeling: inlichtingen & inzage
postbus 6080
4000 HB TIEL

Mogelijkheden voor uw bkr registratie opvragen

  • De kosten voor het opvragen zijn eenmalig 4,95 euro. Deze kunt u dan afhalen bij uw bankfiliaal of op het kantoor van BKR te Tiel.
  • Uw bkr registraties opvragen bij de bank kost 4,95 euro.
  • U kunt uw bkr registraties ook ophalen bij het BKR (Tiel). De kosten hiervan zijn €4,95
  • Uw registratie ophalen bij het postkantoor kost €12,85
  • Uw registratie thuis laten bezorgen kost €15,85

BKR codering opvragen

Het opvragen van uw BKR coderingen kan via alle Nederlandse banken. Kijk bij de betreffende bank waar u de aanvraag wilt indienen. De bank heeft hiervoor standaard formulieren en deze dient u dan ook volledig in te vullen. Kijk voor de mogelijkheden voor het opsturen voor uw inzage hoe de bank het formulier wenst te ontvangen. Dit gaat vaak nog via de post of dat uzelf het persoonlijk afgeeft bij de bank. Houdt uw paspoort of identiteitsbewijs paraat. Wacht 10 werkdagen alvorens u weer naar de bank toegaat.

Online bkr aanvragen

Tegenwoordig kunt u uw bkr registratie ook online opvragen. Zo krijgt u snel en gemakkelijk inzicht in uw bkr registraties. Wilt u weten welke bkr coderingen u hebt? Vraag ze aan via de officiële website van het BKR. Voor nog geen 6 euro kun u online uw bkr registratie opvragen. Desgewenst kunt u bezwaar maken als u het niet eens bent met de registratie.

Goedkoop BKR opvragen

Wilt u uw BKR registratie opvragen en daarmee zo min mogelijk kosten maken? Dan is het verstandig om langs uw eigen bank te gaan. U betaalt daar €4,95 voor de daadwerkelijke BKR aanvraag, het bedrag dat u ook betaalt op het moment dat u uw gegevens online opvraagt op de website van het BKR. U kunt zich bij de bank legitimeren met een geldig legitimatiebewijs, iets waarvoor u verder geen kosten hoeft te betalen. U dient hier wel voor te betalen nadat u een online aanvraag heeft gedaan. Wat dat betreft kunt u bij de bank voordelig een BKR registratie opvragen.